Opinie o Thermacare przeciwbólowy okład na plecy (S-XL)

Thermacare przeciwbólowy okład na plecy (S-XL) 4 szt. od Angelini Pharma Deutschland GmbH PZN 00707366
Dobra
cena
4,8
z 5,0
5 gwiazdek
(11)
4 gwiazdki
(0)
3 gwiazdki
(1)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

99,79*
12 Ocen
Sortuj:

✓ Alicja B.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 30.01.2022

Zawsze skuteczne.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Teodor

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 30.01.2022

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Andrzej Z.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 08.01.2022

Plastry znakomicie sprawdzają się przy przy różnych bólach mięśni, są niestety drogie.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Zofia N.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.10.2021

Najlepsze plastry przeciwbólowe

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Marcin J.

9 z 14 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 26.07.2019

Swietny orodukt, szybka dostawa, bezproblemowe zakupy. Polecam sklep i produkt.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Joanna B.

6 z 10 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.07.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Anna B.

13 z 25 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.11.2018

Używam Thermacare okład na plecy od pewnego czasu. Rzeczywiście pomaga na bóle kręgosłupa. Przez 2-3 bóle znikają lub są znacznie słabsze.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Mariola G.

6 z 15 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.10.2018

Uzywam to od lat ponaga rozluznia miesnia i napiecua polecam to wszystkim cieplo czujesz nie przez 8 gidzin lecz przez 12 godzin super produkt

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Małgorzata D.

12 z 23 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.05.2018

Rewelacyjne! Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Jan W.

13 z 19 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.01.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

7 z 19 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.12.2017

Bardzo pomocny produkt przy bólach dolnego odcinka kręgosłupa. Wygodne w użyciu, przyjemnie grzeją przez dłuższy czas. Bardzo mi pomogły.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Ilona W.

7 z 17 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.11.2017

Okład działa fantastycznie. Używam go co jakiś czas w momencie gdy ból w dolnej partii pleców się nasila. Czasami zakładam na noc a czasami idę w nim do pracy.
Okład grzeje plecy bardzo przyjemnym ciepłem i ból znika. Po 8 h go zdejmuję.
U mnie są pewne zwyrodnienia więc w moim przypadku bój nie zniknie na zawsze ale dzięki tym okładom eliminuję przykre i nasilone stany.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?