Strona główna > Stawy, mięśnie i kości > Ból mięśni i stawów > Thermacare przeciwbólowy okład na plecy (S-XL)

Opinie o Thermacare przeciwbólowy okład na plecy (S-XL)

Thermacare przeciwbólowy okład na plecy (S-XL)  zamów na apo-discounter.pl
Dobra
cena
4,8
z 5,0
5 gwiazdek
(7)
4 gwiazdki
(0)
3 gwiazdki
(1)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

90,59*
8 Ocen
Sortuj:

✓ Marcin J.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 26.07.2019

Swietny orodukt, szybka dostawa, bezproblemowe zakupy. Polecam sklep i produkt.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Joanna B.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.07.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Anna B.

7 z 14 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.11.2018

Używam Thermacare okład na plecy od pewnego czasu. Rzeczywiście pomaga na bóle kręgosłupa. Przez 2-3 bóle znikają lub są znacznie słabsze.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Mariola G.

3 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.10.2018

Uzywam to od lat ponaga rozluznia miesnia i napiecua polecam to wszystkim cieplo czujesz nie przez 8 gidzin lecz przez 12 godzin super produkt

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata D.

6 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.05.2018

Rewelacyjne! Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jan W.

8 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.01.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

6 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.12.2017

Bardzo pomocny produkt przy bólach dolnego odcinka kręgosłupa. Wygodne w użyciu, przyjemnie grzeją przez dłuższy czas. Bardzo mi pomogły.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Ilona W.

4 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.11.2017

Okład działa fantastycznie. Używam go co jakiś czas w momencie gdy ból w dolnej partii pleców się nasila. Czasami zakładam na noc a czasami idę w nim do pracy.
Okład grzeje plecy bardzo przyjemnym ciepłem i ból znika. Po 8 h go zdejmuję.
U mnie są pewne zwyrodnienia więc w moim przypadku bój nie zniknie na zawsze ale dzięki tym okładom eliminuję przykre i nasilone stany.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

Blog
Social Media
Apoprimo - dodatkowe korzyści
Bio?Logicznie!
0