Strona główna > Kosmetyki, Dermokosmetyki > Włosy > Szampony do włosów > Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn

Opinie o Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn

Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn  zamów na apo-discounter.pl
Dobra
cena
4,8
z 5,0
5 gwiazdek
(21)
4 gwiazdki
(6)
3 gwiazdki
(0)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 9.99/100 ml
24,99*
27 Ocen
Sortuj:

✓ Antoni S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.05.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Izabela C.

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.04.2020

Bardzo dobry I skuteczny,łagodny rwnież dla wrażliwej skry głowy,nie wysusza. Stosuje od 8lat ten I tylko ten,dzięki niemu moje włosy odrosły I niewypadają już. Polecam dla mężczyzn jak I dla kobiet.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Janusz K.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Mariusz M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.04.2020

Zadawalający

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Mirosław P.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Bogdan G.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.03.2020

spelnia swoje zadanie

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Krzysztof G.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.03.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Dariusz K.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.03.2020

Super!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jacek Z.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.02.2020

Używam od dawna. Świetny szampon.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Paweł S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Beata S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Sławomir M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Szampon jest bardzo dobry i ma przyjemny zapach. Włosy są miękkie i nie wypadają.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Maciej M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Bardzo dobrze usuwa przetłuszczenia z włosów, stają się one puszyste i gładkie, dodatkowo zmniejsza wypadanie włosów.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Grzegorz K.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ MArcin S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ sabina p.

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 11.12.2019

Polecam produkt. Jest wydajny i włosy mniej wypadają oraz są grubsze.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Alona B.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jakub G.

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.11.2019

wszystko ok

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka K.

6 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.11.2019

Świetny szampon dla włosów wypadających nadmiernie. Efekty widoczne przy dłuższym stosowaniu, włosy są miłe w dotyku i mają ładny połysk. Polecam.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Ryszard J.

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Joanna C.

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.08.2019

Świetnie się sprawdza przy myciu długich, prostych i przetłuszczających się włosów. Kiedy trzyma się go na głowie czuć przyjemny chłodek. Warto kupić choćby i ze względu na przyjemny, mentolowy zapach. Szampon oczywiście nadaje się również dla kobiet. Ja jestem zadowolona :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Krzysztof P.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.08.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Marcin G.

4 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ JANINA B.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.03.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ krzysztof z.

1 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 10.11.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Katarzyna P.

1 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.10.2017

Super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

Blog
Social Media
apoPrimo - program punktowy
Bio?Logicznie!
0
Na naszej stronie internetowej stosujemy własne pliki cookie oraz pliki cookie naszych partnerów. Klikając na "OK" lub na naszą stronę internetową, zgadzasz się na używanie plików cookie. Informacje na ten temat oraz sposób, w jaki można sprzeciwić się używaniu plików cookie, znajdziesz w naszej Polityce prywatności