Opinie o Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn

Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn 250 ml od Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG PZN 04365922
Dobra
cena
4,7
z 5,0
5 gwiazdek
(27)
4 gwiazdki
(7)
3 gwiazdki
(1)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 113,96/1 l
zł 25,92*
28,49*
35 Ocen
Sortuj:

✓ Ewa C.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.03.2022

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Anna W.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.03.2022

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Urszula P.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.02.2022

Super jakość, wydajność, cena.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Waldemar C.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.12.2021

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Tomasz J.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.10.2021

Ładny zapach , dobrze się pieni OK

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Anita M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 14.09.2021

Dobry produkt,wpływa na mniejszą ilość wypadania włosów.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ AGNIESZKA P.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 22.08.2021

Bardzo polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Katarzyna D.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.11.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Antoni S.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.05.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Izabela C.

9 z 11 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.04.2020

Bardzo dobry I skuteczny,łagodny rwnież dla wrażliwej skry głowy,nie wysusza. Stosuje od 8lat ten I tylko ten,dzięki niemu moje włosy odrosły I niewypadają już. Polecam dla mężczyzn jak I dla kobiet.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Janusz K.

2 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Mariusz M.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.04.2020

Zadawalający

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Mirosław P.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Bogdan G.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.03.2020

spelnia swoje zadanie

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Krzysztof G.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.03.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Dariusz K.

4 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.03.2020

Super!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Jacek Z.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.02.2020

Używam od dawna. Świetny szampon.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Paweł S.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Beata S.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Sławomir M.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Szampon jest bardzo dobry i ma przyjemny zapach. Włosy są miękkie i nie wypadają.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Maciej M.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

6 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Bardzo dobrze usuwa przetłuszczenia z włosów, stają się one puszyste i gładkie, dodatkowo zmniejsza wypadanie włosów.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Grzegorz K.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ MArcin S.

2 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ sabina p.

5 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 11.12.2019

Polecam produkt. Jest wydajny i włosy mniej wypadają oraz są grubsze.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Alona B.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Jakub G.

3 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.11.2019

wszystko ok

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Agnieszka K.

13 z 16 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.11.2019

Świetny szampon dla włosów wypadających nadmiernie. Efekty widoczne przy dłuższym stosowaniu, włosy są miłe w dotyku i mają ładny połysk. Polecam.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Ryszard J.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Joanna C.

5 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.08.2019

Świetnie się sprawdza przy myciu długich, prostych i przetłuszczających się włosów. Kiedy trzyma się go na głowie czuć przyjemny chłodek. Warto kupić choćby i ze względu na przyjemny, mentolowy zapach. Szampon oczywiście nadaje się również dla kobiet. Ja jestem zadowolona :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Krzysztof P.

9 z 17 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.08.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Marcin G.

10 z 17 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ JANINA B.

9 z 17 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.03.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ krzysztof z.

3 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 10.11.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Katarzyna P.

3 z 16 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.10.2017

Super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?