Strona główna > Kosmetyki, Dermokosmetyki > Włosy > Szampony do włosów > Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn

Opinie o Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn

Alpecin Energizer C1 Szampon z kofeiną dla mężczyzn  zamów na apo-discounter.pl
Dobra
cena
4,8
z 5,0
5 gwiazdek
(21)
4 gwiazdki
(6)
3 gwiazdki
(0)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 10.71/100 ml
26,79*
27 Ocen
Sortuj:

✓ Antoni S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.05.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Izabela C.

4 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.04.2020

Bardzo dobry I skuteczny,łagodny rwnież dla wrażliwej skry głowy,nie wysusza. Stosuje od 8lat ten I tylko ten,dzięki niemu moje włosy odrosły I niewypadają już. Polecam dla mężczyzn jak I dla kobiet.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Janusz K.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Mariusz M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.04.2020

Zadawalający

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Mirosław P.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Bogdan G.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.03.2020

spelnia swoje zadanie

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Krzysztof G.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.03.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Dariusz K.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.03.2020

Super!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jacek Z.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.02.2020

Używam od dawna. Świetny szampon.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Paweł S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Beata S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Sławomir M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Szampon jest bardzo dobry i ma przyjemny zapach. Włosy są miękkie i nie wypadają.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Maciej M.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.02.2020

Bardzo dobrze usuwa przetłuszczenia z włosów, stają się one puszyste i gładkie, dodatkowo zmniejsza wypadanie włosów.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Grzegorz K.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ MArcin S.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ sabina p.

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 11.12.2019

Polecam produkt. Jest wydajny i włosy mniej wypadają oraz są grubsze.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Alona B.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jakub G.

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.11.2019

wszystko ok

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka K.

7 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.11.2019

Świetny szampon dla włosów wypadających nadmiernie. Efekty widoczne przy dłuższym stosowaniu, włosy są miłe w dotyku i mają ładny połysk. Polecam.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Ryszard J.

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Joanna C.

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.08.2019

Świetnie się sprawdza przy myciu długich, prostych i przetłuszczających się włosów. Kiedy trzyma się go na głowie czuć przyjemny chłodek. Warto kupić choćby i ze względu na przyjemny, mentolowy zapach. Szampon oczywiście nadaje się również dla kobiet. Ja jestem zadowolona :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Krzysztof P.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.08.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Marcin G.

4 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ JANINA B.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.03.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ krzysztof z.

1 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 10.11.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Katarzyna P.

1 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.10.2017

Super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

Blog
Social Media
Apoprimo - dodatkowe korzyści
Bio?Logicznie!
0