Strona główna > Przeziębienie i grypa > Kaszel > Umckaloabo krople z Pelargonią afrykańską

Opinie o Umckaloabo krople z Pelargonią afrykańską

Umckaloabo krople z Pelargonią afrykańską  zamów na apo-discounter.pl
Dobra
cena
5,0
z 5,0
5 gwiazdek
(20)
4 gwiazdki
(0)
3 gwiazdki
(0)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 140.19/100 ml
zł 155,34*
140,19*
20 Ocen
Sortuj:

✓ Marcin J.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.10.2019

Krople są na prawdę super.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ I L.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 26.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ KAMILA P.

3 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 23.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

4 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Malgorzata D.

7 z 13 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.07.2019

Wszystko ok, produkt spełnia moje oczekiwania.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata G.

7 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 28.06.2019

Rewelacyjne krople w pierwszych dniach infekcji katarkowej dzieki czemu wirusy nie maja szans

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ maria G.

7 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.06.2019

mam wrażenie, że troszkę lepiej mi się oddycha, ale użyłam tylko jednej butelki preparatu.Mam zamiar zacząć używać następną butelkę. Mam chorobę tkanki śródmiąszowej płuc i polecono mi ten preparat.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Joanna N.

6 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.06.2019

Świetnie działa, córka w końcu przestała kaszleć.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Radosław B.

5 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ piotr r.

6 z 11 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.12.2018

bardzo skuteczne we wszelkim kaszlu i zapaleniach oskrzeli .A co najważniejsze już od 6 miesiąca życia

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka B.

5 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 14.12.2018

Wszystko ok zgodnie z umową.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Ewa M.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.12.2018

Polecam, skuteczne

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jadwiga C.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 29.11.2018

swietnie działa na kaszel

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ BARBARA J.

4 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.10.2018

Sprawdzony produkt wysokiej jakosci. Dostepny w skoncentrowanym roztworze, a nie tylko jako skladnik syropu. Polecam w walce z pneumokokami.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Konrad S.

5 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.10.2018

Rewelacyjne! Na blogu www.socjomatka.pl można przeczytać wiele na temat ich właściwości. Cała nasza rodzina stosuje krople przy przeziębieniu. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

2 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.03.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Sylwia B.

6 z 10 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.12.2017

Jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam te krople już 2gi raz. Za każdym razem transakcja przebiegła szybko i bez zarzutu. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka M.

1 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.12.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

4 z 6 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

15 z 16 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.11.2017

Są to krople, które nie tylko leczą, ale też uodparniają.Bardzo POLECAM.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

Blog
Social Media
apoPrimo - program punktowy
Bio?Logicznie!
0
W dniu 25.05.2018 weszło w życie nowe ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych (RODO). Dlatego zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. W celu zapewnienia optymalnego komfortu użytkowania, korzystamy z plików cookie w naszym sklepie. Informacje na ten temat oraz sposób, w jaki można w każdej chwili sprzeciwić się wykorzystaniu plików cookie, można znaleźć w naszej polityce prywatności polityce prywatności