Strona główna > Przeziębienie i grypa > Na Przeziębienie, grypę > Umckaloabo krople z pelargonią afrykańską

Opinie o Umckaloabo krople z pelargonią afrykańską

Umckaloabo krople z pelargonią afrykańską  zamów na apo-discounter.pl
35%
oszczędzasz
5,0
z 5,0
5 gwiazdek
(11)
4 gwiazdki
(0)
3 gwiazdki
(0)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 99.99/100 ml
zł 155,34*
99,99*
11 Ocen
Sortuj:

✓ piotr r.

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.12.2018

bardzo skuteczne we wszelkim kaszlu i zapaleniach oskrzeli .A co najważniejsze już od 6 miesiąca życia

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka B.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 14.12.2018

Wszystko ok zgodnie z umową.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Ewa M.

1 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.12.2018

Polecam, skuteczne

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Jadwiga C.

1 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 29.11.2018

swietnie działa na kaszel

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ BARBARA J.

1 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.10.2018

Sprawdzony produkt wysokiej jakosci. Dostepny w skoncentrowanym roztworze, a nie tylko jako skladnik syropu. Polecam w walce z pneumokokami.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Konrad S.

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.10.2018

Rewelacyjne! Na blogu www.socjomatka.pl można przeczytać wiele na temat ich właściwości. Cała nasza rodzina stosuje krople przy przeziębieniu. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.03.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Sylwia B.

4 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.12.2017

Jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam te krople już 2gi raz. Za każdym razem transakcja przebiegła szybko i bez zarzutu. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka M.

0 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.12.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

3 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

9 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.11.2017

Są to krople, które nie tylko leczą, ale też uodparniają.Bardzo POLECAM.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

0
W dniu 25.05.2018 weszło w życie nowe ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych (RODO). Dlatego zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. W celu zapewnienia optymalnego komfortu użytkowania, korzystamy z plików cookie w naszym sklepie. Informacje na ten temat oraz sposób, w jaki można w każdej chwili sprzeciwić się wykorzystaniu plików cookie, można znaleźć w naszej polityce prywatności polityce prywatności