Strona główna > Zdrowie > Odporność > Thym Uvocal plus Kapsułki

Opinie o Thym Uvocal plus Kapsułki

Thym Uvocal plus Kapsułki  zamów na apo-discounter.pl
17%
oszczędzasz
4,9
z 5,0
5 gwiazdek
(56)
4 gwiazdki
(4)
3 gwiazdki
(0)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 448.94/100 g
zł 364,54*
299,00*
60 Ocen
Sortuj:

✓ Klient zweryfikowany

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.10.2021

Dobry produkt

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Olga P.

0 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.09.2021

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Anna

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.09.2021

mam nadzieję że będzie pozytywny dla zdrowia, trudno ocenić po kilku dniach

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.09.2021

Zamawiam Thum-Uvocal już 3 rok z rzędu i zażywamy z żona wg ulotki. Jak dotąd nie chorowaliśmy przez ten czas na żadne grypy czy przeziębienia.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ MARCIN O.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.09.2021

Bardzo dobry produkt.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Agnieszka K.

0 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.08.2021

zalecone przez lekarza-immunologa

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Łukasz M.

15 z 29 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.05.2020

Szybko i poprawnie zrealizowane zamówienie. polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Jacek R.

11 z 23 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Joanna B.

12 z 25 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Józef N.

10 z 22 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 26.04.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Katarzyna L.

14 z 24 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 20.04.2020

Super lek na odporność rekomendowany przed Panią Profesor immunologii

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Paweł M.

8 z 13 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.04.2020

wszystko jest super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Sebastian W.

8 z 13 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.04.2020

Ten lek zalecił mi stosować lekarz imunolog. Zarzywam go od 2013 roku i muszę przyznać, że odporność organizmu zdecydowanie się poprawiła

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ agnieszka k.

7 z 12 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 12.03.2020

daje odpornosc

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Piotr Z.

7 z 13 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.02.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Grzegorz K.

11 z 21 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.02.2020

Super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

15 z 27 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 30.12.2019

Bardzo dobry produkt. Zdecydowana poprawa wyników krwi.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Ewelina W.

12 z 22 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 28.12.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Jolanta M.

12 z 23 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.12.2019

Pierwszy raz używam tego produktu i mam wrażenie, że czuję sie lepiej.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Ilona K.

13 z 28 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 30.11.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Krystyna P.

11 z 26 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.11.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ URSZULA G.

14 z 29 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Adam K.

17 z 33 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 30.09.2019

Mam nadzieję że mi pomoże.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Helena G.

26 z 43 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.09.2019

Lek ten został mi zalecony przez lekarza, który leczył u mnie boreliozę 1,5 roku koktajlami antybiotyków metoda ILADS. Borelioza została przytłumiona. Niestety, mój szpik został uszkodzony i nie produkuje już odpowiedniej ilości limfocytów. A to czyni mój organizm bezbronnym na ataki bakterii, wirusów i również nowotworów. Gdy przyjmuję 2x1 kaps. Thym Uvocal Plus, ilość limfocytów wzrasta do dolnej granicy normy - potwierdzone badaniami laboratoryjnymi.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Paweł M.

16 z 35 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 10.09.2019

duże i wygodne opakowanie, prawdopodobnie działa

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

16 z 35 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.09.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

15 z 27 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 18.08.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Justyna G.

14 z 25 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.08.2019

odporność

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

13 z 27 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.08.2019

Bardzo sprawnie odbył się zakup .
A czy produkt działa okaże się jesienią.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Teresa T.

13 z 26 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.07.2019

Przesyłkę otrzymałam w trzeciej dobie od zamówienia. Była starannie zapakowana. Jeśli chodzi o skuteczność suplementu to będę mogła ocenić nie wcześniej niż za 2 m-ce. Polecił mi go bardzo szanowany znajomy profesor immunolog. Wspomagająco na leukopenię i limfopenię. Dużo dobrego słyszałam o tej suplementacji. Po 3 miesiącach wyniki badania krwi pokażą.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

7 z 20 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.06.2019

Towar i przesyłka ok. Na efekty i ocenę trzeba poczekać jakiś czas.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ ADAM K.

13 z 26 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.06.2019

bardzo dobry produkt polecił nam go profesor JURCZYSZYN mojej zonie ,

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ marta z.

10 z 25 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 10.05.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Teresa D.

13 z 19 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.05.2019

Minęło 12 dni od chwili powiadomienia o wysyłce produktu, który ciągle nie dotarł do mnie. I to jest skandal!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

6 z 18 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 29.04.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Marek M.

7 z 13 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.04.2019

Na napisanie opinii o thym uvocal jest jeszcze za wcześnie,Zgodnie z opinią lekarza pozytywnych rezultatów można oczekiwać po dłuższym okresie.
Jedyna rzecz jaką mogę zrobić obecnie to polecić apo-discounter.pl

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Mateusz L.

14 z 20 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.12.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Paweł S.

10 z 19 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 28.11.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Edyta M.

8 z 22 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 07.11.2018

Bardzo dobry preparat

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Agnieszka N.

7 z 16 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 25.10.2018

Super preparat na odporność .

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Halina

7 z 19 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 23.10.2018

Bez zastrzeżeń

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Michał M.

12 z 22 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.02.2018

Bardzo skuteczny lęk biorę Gośka od 24 lat

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ AGNIESZKA G.

16 z 30 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.01.2018

Syn nie choruje od 4 lat.Zamawiam i polecam. Dziekuję!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Grzegorz W.

9 z 23 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.01.2018

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Anna Z.

14 z 30 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 30.12.2017

Ten lek polecił immunolog, syn zażywa ten lek od marca tego roku nieprzerwanie i praktycznie nie choruje, wcześniej co miesiąc infekcja.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

22 z 30 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 22.12.2017

Błyskawiczna wysyłka ,super kontakt przez telefon- naprawdę życzliwi ludzie.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

10 z 18 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.12.2017

Kolejne opakowanie leku podawane dziecku z ibniżoną odpornością. Wraz z pozostałymi lakami przynosi oczekiwany efekt poprawy.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

9 z 21 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.12.2017

podnosi odporność, zalecony przez lekarza immunologa. Szkoda, że nie ma opcji czystego Thym-Uvocal jest tylko Thym-Uvocal plus

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

15 z 22 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 22.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

13 z 21 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 19.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Małgorzata N.

6 z 20 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 11.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

8 z 24 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 08.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Janusz O.

8 z 21 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 03.11.2017

Pomaga po chemii podnosi odporność.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Barbara D.

12 z 28 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 28.10.2017

Polecam ten produkt. Naprawdę działa. Od dwóch lat zażywam go w okresie zimowym i nie miałam nawet kataru.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Igor S.

16 z 23 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.10.2017

Dobry dostawca i dobry leksuplement na odporność. Biorę już od roku i efekty są. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Daniel G.

10 z 16 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 22.10.2017

Bardzo dobre dla osób z obniżoną odpornością. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

7 z 15 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 17.10.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Joanna B.

17 z 28 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.10.2017

Thym uvocal polecił mi mój lekarz.Bardzo poprawiła się moja odporność na infekcje od kiedy przyjmuje ten preparat.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Klient zweryfikowany

10 z 19 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 10.10.2017

Polecam, super produkt

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

✓ Beata S.

12 z 24 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.10.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?  

0