Strona główna > Odporność > Angocin Anti Infekt N Tabletki powlekane

Opinie o Angocin Anti Infekt N Tabletki powlekane

Angocin Anti Infekt N Tabletki powlekane  zamów na apo-discounter.pl
21%
oszczędzasz
4,9
z 5,0
5 gwiazdek
(22)
4 gwiazdki
(0)
3 gwiazdki
(1)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 290,98*
227,59*
23 Ocen
Sortuj:

✓ Agnieszka R.

0 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.05.2020

Super polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Kazimiera G.

0 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.04.2020

Używałam już i jak dla mnie są skuteczne

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Grażyna M.

0 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.02.2020

Angocin jest mi bardzo pomocny w mojej chorobie autoimmunologicznej. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. G. M.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Katarzyna R.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 23.01.2020

Super tabletki na przeziębienie :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ KATARZYNA

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 21.01.2020

Polecam jak najbardziej!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ IWONA S.

3 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.01.2020

Świetna sprawa w przypadku infekcji bakteryjnych. Polecam :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Magdalena P.

1 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.01.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Monika A.

4 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 08.12.2019

Bardzo dobry produkt, mnie i znajomym pomógł. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Dariusz S.

2 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 21.11.2019

Bardzo dobre zestawienie dwóch naturalnych antybiotyków. Jedynym problemem jest otoczka tabletek która zawiera nieciekawe substancje.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.11.2019

Naturalne tabletki zwalczające infekcje a ja biorę nawet profilaktycznie na wzmocnienie odporności. Są super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Katarzyna Z.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 28.10.2019

Polecam, bardzo dobry produkt, szybka wysyłka.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Dominika K.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 11.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka D.

6 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.09.2019

Lek bardzo skuteczny! Polecam!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata F.

1 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.09.2019

Po tygodniu stosowania czuję się lepiej, coś więcej będę mogła powiedzieć po wykonaniu kolejnych badań moczu na posiew.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Krzysztof K.

2 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.08.2019

Polecam..

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.07.2019

Wziąłem 5 sztuk i zadzialalo, dziwne to ale to fakt , miałem problemy z oddawaniem moczu, pieczenie w cewce, zanim lekarz zrobił badania i po bólu i wysłałem jeszcze 200 przyjaciółce!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata G.

3 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 08.07.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Rafał S.

3 z 11 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ DANUTA K.

1 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Monika F.

2 z 10 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.12.2018

Tabletki zakupione. Przesyłka bezpiecznie dotarła. Efekt zobaczymy. Kupiłam je jako walka z gronkowcem.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 22.11.2018

Skutecznym łatwy w połykaniu

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Zofia F.

8 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.09.2018

Cudowny naturalny antybiotyk! 1000 skuteczności. Za jeden dzień stawia na nogi!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata G.

6 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

Blog
Social Media
Apoprimo - dodatkowe korzyści
Bio?Logicznie!
0
Na naszej stronie internetowej stosujemy własne pliki cookie oraz pliki cookie naszych partnerów. Klikając na "OK" lub na naszą stronę internetową, zgadzasz się na używanie plików cookie. Informacje na ten temat oraz sposób, w jaki można sprzeciwić się używaniu plików cookie, znajdziesz w naszej Polityce prywatności