Strona główna > Na Przeziębienie, grypę > Angocin Anti Infekt N Tabletki powlekane

Opinie o Angocin Anti Infekt N Tabletki powlekane

Angocin Anti Infekt N Tabletki powlekane  zamów na apo-discounter.pl
21%
oszczędzasz
4,9
z 5,0
5 gwiazdek
(22)
4 gwiazdki
(0)
3 gwiazdki
(1)
2 gwiazdki
(0)
1 gwiazdka
(0)
dostępny
×
dostępny

Ten produkt zostanie wysłany w ciągu 24h.

Całkowity czas realizacji zamówienia zależy od produktu z najdłuższym czasem dostępności.

zł 290,98*
227,59*
23 Ocen
Sortuj:

✓ Agnieszka R.

0 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 09.05.2020

Super polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Kazimiera G.

0 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 06.04.2020

Używałam już i jak dla mnie są skuteczne

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Grażyna M.

0 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.02.2020

Angocin jest mi bardzo pomocny w mojej chorobie autoimmunologicznej. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. G. M.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Katarzyna R.

0 z 0 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 23.01.2020

Super tabletki na przeziębienie :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ KATARZYNA

2 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 21.01.2020

Polecam jak najbardziej!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ IWONA S.

3 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 05.01.2020

Świetna sprawa w przypadku infekcji bakteryjnych. Polecam :

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Magdalena P.

1 z 1 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 04.01.2020

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Monika A.

4 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 08.12.2019

Bardzo dobry produkt, mnie i znajomym pomógł. Polecam

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Dariusz S.

3 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 21.11.2019

Bardzo dobre zestawienie dwóch naturalnych antybiotyków. Jedynym problemem jest otoczka tabletek która zawiera nieciekawe substancje.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.11.2019

Naturalne tabletki zwalczające infekcje a ja biorę nawet profilaktycznie na wzmocnienie odporności. Są super

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Katarzyna Z.

4 z 7 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 28.10.2019

Polecam, bardzo dobry produkt, szybka wysyłka.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Dominika K.

3 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 11.10.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Agnieszka D.

6 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.09.2019

Lek bardzo skuteczny! Polecam!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata F.

1 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 02.09.2019

Po tygodniu stosowania czuję się lepiej, coś więcej będę mogła powiedzieć po wykonaniu kolejnych badań moczu na posiew.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Krzysztof K.

2 z 4 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 24.08.2019

Polecam..

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.07.2019

Wziąłem 5 sztuk i zadzialalo, dziwne to ale to fakt , miałem problemy z oddawaniem moczu, pieczenie w cewce, zanim lekarz zrobił badania i po bólu i wysłałem jeszcze 200 przyjaciółce!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata G.

3 z 3 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 08.07.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Rafał S.

3 z 11 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 27.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ DANUTA K.

1 z 5 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 16.06.2019

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Monika F.

2 z 10 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 01.12.2018

Tabletki zakupione. Przesyłka bezpiecznie dotarła. Efekt zobaczymy. Kupiłam je jako walka z gronkowcem.

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Klient zweryfikowany

1 z 2 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 22.11.2018

Skutecznym łatwy w połykaniu

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Zofia F.

8 z 9 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 15.09.2018

Cudowny naturalny antybiotyk! 1000 skuteczności. Za jeden dzień stawia na nogi!

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

✓ Małgorzata G.

6 z 8 klientów uważa tę opinię za pomocną.
opinia z dnia 13.11.2017

Czy ta opinia była dla Państwa pomocna?   tak nie

Blog
Social Media
Apoprimo - dodatkowe korzyści
Bio?Logicznie!
0